Felelősséget vállalunk

Egy közepes méretű családi vállalkozás értékei szerint vezetjük a vállalatcsoportot. Valamennyi munkavállalónk számára magától értetődő,, hogy betartja a jogszabályi előírásokat. Ezenkívül belső irányelveink további megbízható keretet adnak tevékenységünknek.

Fenntarthatóság

Felelősen és fenntartható módon, a fenntarthatóság melletti elkötelezettségünkkel összhangban végezzük tevékenységünket, és ugyanezt a magatartást várjuk el a beszállítóinktól, akikkel évek óta partneri viszonyt ápolunk. Termékeinknek a lehető legkedvezőbb módon kell hozzájárulniuk az üzemanyagfelhasználáshoz, a talajvédelemhez, és a hozamnövekedéshez.

Valamennyi telephelyünk DIN 9001-es ISO-tanúsítvánnyal rendelkezik.

Megfelelőség

Tevékenységünk az őszinteségen, a tiszteleten, a bizalmon, a minőségen, a teljesítményen és a fenntarthatóságon alapul, és teljes mértékben összhangban áll a nemzeti és nemzetközi szabályozásokkal, előírásokkal, jogszabályokkal és társadalmi normákkal. Ezen önkép alapjául a kötelező érvényű Bohnenkamp Magatartási Kódex szolgál.

Code of Conduct of the Bohnenkamp Group

Code of Conduct for Suppliers of the Bohnenkamp Group

Megnövekedett felelősség

A társadalommal, a munkavállalóinkkal és a környezetünkkel szembeni felelősségünk a vállalatunkkal együtt növekedett. A vállalatunk története meséli el, hogy miként növekedett a felelősségünk.

A vállalat történetéhez

Bohnenkamp Alapítvány

„Támogassa az oktatást - mindenkit vigyen magával.“ - ez a Bohnenkamp Alapítvány mottója az esélyegyenlőség érdekében, és olyan fiatalokat segíti, akik különböző okok miatt "hátrányos helyzetűnek" számítanak a hagyományos oktatási rendszerben.

Az alapítványhoz

Képzés

Számos részlegünkön képezzük évről évre a Bohnenkamp Csoport jövőbeli szakembereit, ezáltal felelősséget vállalunk a társadalomért és különösen a fiatal generációért.

A képzéshez