Tájgondozás, gazdaságok és szabadidő

A Bohnenkamp professzionális tájgondozási, kertépítési, gazdasági munkákhoz, hobbikertészeknek és motorsportot űzőknek biztosítja neves nemzeti és nemzetközi gyártók minőségi gumiabroncsait, kerekeit, felnijeit és tömlőit. A sorozatgyártástól kezdve a teljes körű szolgáltatást magában foglaló OEM-összeszerelésig kínálatunkkal megoldásokat biztosítunk koncentrikus talicskákhoz és kézi targoncákhoz, kerti és szállítóeszközökhöz, motoros marógépekhez, fűnyíró traktorokhoz, golfkocsikhoz, quadokhoz és terepmotorokhoz.

Gumiabroncsok

A Bohnenkamp minden alkalmazásra, talajra, a tájgondozás valamennyi járművére, a gazdasági munkákra és a szabadidős felhasználásra is kínál gumiabroncsokat. Valamennyi gyakori méretben, típusban és anyagban több száz profilt kínálunk közvetlenül raktárról. Akár talicskáról, minirakodóról, terepjáró járművekről (ATV-k), vagy egytengelyes motoros talajmarókról van szó, a Bohnenkampnál a legmegfelelőbb gumiabroncs mellett az ágazatban 60 év alatt felhalmozott know-how-nk is az Ön rendelkezésére áll.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Kerekek

A Bohnenkampnál egyedi elképzelések és igények szerint konfiguráljuk és szereljük a komplett kerekeket, vagy a prémium gyártókkal együttműködve új megoldásokat fejlesztünk. Összesen 17 összeszerelő-állomásunkon összeállítjuk az Ön kívánságának megfelelő felnit a hozzá illő (kis méretű) gumiabronccsal. Komplett kerekekre vonatkozó szakértelmünkből pedig nemcsak a kereskedések és a szervizműhelyek profitálnak. A jármű- és gépgyártók is élvezik a szerelési kapacitásunk és a Bohnenkamp logisztikai megoldásainak előnyeit az OEM-szolgáltatásunkon keresztül.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Felnik

Akár golyóscsapágyasra, görgőscsapágyasra vagy hengerescsapágyasra van szüksége, minden gumiabroncstípust megtalál a tájgondozás, gazdaság és szabadidő részlegünk kínálatában, ahol szabványos felnik átfogó választéka 3 000 négyzetméteren áll rendelkezésre. Jármű- vagy gépgyártóként egyedi fényezést, osztókört, besajtolási mélységet vagy rögzítési méretet szeretne választani? Akkor fejlessze ki a termeléséhez megfelelő, egyedi felnimegoldását vezető felnitervezőinkkel és -gyártóinkkal.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Tömlők

Szállítási programunk 5 000 különböző tömlőt tartalmaz, amelyekből kiválaszthatja a tájgondozás, gazdaság és motorsport területén szükséges tökéletes professzionális terméket. A szabványos, egyes vagy többes tömlőktől kezdve, a tömlővédő szalagokon át, a levegővel- vagy vízzel való töltésre szolgáló szelepesekig, a Bohnenkampnál megtalálja a megfelelő tartós felszerelést minőségi termékeket kínáló nagy termelőink választékában a légtömlős abroncsaihoz. Választásához pedig Európa vezető gumiabroncs-specialistáitól kaphat szakértő tanácsot.

A WEBÁRUHÁZHOZ