A legmodernebb logisztikai szolgáltatások Önnek.

Logisztikusok vagyunk! Az árufolyamok irányítása kulcsfontosságú kompetencia a Bohnenkamp vállalatnál. Logisztikai hálózatunkban körülbelül 1,5 millió gumiabroncsot, kereket, felnit és járműgyártási részegységet teszünk Önnek elérhetővé. A valós idejű raktári adatokkal és a Day-to-Day (aznap indított) szállítással a lehető legmagasabb szintű rugalmasságot és a legjobb ellátást biztosítjuk ügyfeleinknek.

Day-To-Day – Logisztikai megoldások egyik napról a másikra

Ha munkanapokon 14:00 óra előtt leadja rendelését, a megrendelt árukat még aznap elindítjuk Ön felé. Főszabály szerint a gumiabroncsok, kerekek és felnik már másnap továbbértékesíthetők vagy felszerelhetők. Ezt jelenti a „Day-to-Day” (egyik napról a másikra) ígéret, amelynek révén kapacitások és erőforrások takaríthatók meg, az ügyfelei pedig megbízható és szavahihető kereskedőként tekintenek majd Önre.

A legmagasabb szintű rendelkezésre állás

Kínálatunk körülbelül 10 000 különböző termékből, köztük kerekek, felnik, tömlők és járműalkatrészek. Ezek, és a tökéletesen koordinált logisztikai folyamatok kombinációjával a lehető legrövidebb szállítási idő tekintetében a lehető legmagasabb szintű rendelkezésre állással támogatjuk a kereskedőket.

Saját komplett kerekek szerelése

A Bohnenkamp vállalatnál egyedileg kombinált komplett kerekeket szerelünk minden méretben. A CEAT és az ALLIANCE márkák számára ezt a szolgáltatást a flotációs abroncsok tekintetében megfelelően koncentrikusan is kínáljuk, a kereskedők, szervizek és járműgyártók számára pedig előnyt jelent a megbízható szerelési kapacitásunk. Az Osnabrückben található székhelyünkön összesen 17 összeszerelő-állomáson naponta akár 1 000 komplett kereket is el tudunk készíteni mezőgazdasági és ipari alkalmazásra, tehergépkocsikon és fuvarozás területén, ill. a földmozgatási ágazatban való felhasználásra.

Megrendelések utánkövetése

A követés és felkutatás megkönnyíti a kereskedelmet, és javítja az tervezési lehetőségeit. A megrendelések utánkövetéséhez tartozó szolgáltatásunkkal mindig friss küldeményinformációkat hívhat le a megrendelt árukat illetően. Gumiabroncsai, kerekei vagy felnijei várható szállítási ideje alapján megbízhatóan megtervezheti a napi feladatokat és a munkafolyamatokat, továbbá egyértelmű tájékoztatást nyújthat az ügyfeleinek arról, hogy rendelésüket mikortól vehetik át.

Gyártóspecifikus szállítás

A gumiabroncsokat, felniket és komplett szerelt kerekeket kifejezetten a gyártói előírásoknak megfelelően szállítjuk. Konkrét időpontra kéri a szállítást, közvetlenül a termelési helyre? Inkább a saját tárolójukba kéri kiszállítani a termékeket? Szeretné, ha a termékeket a megadott sorrendben csomagolnánk és állítanánk össze? Egyeztessen velünk, és mi megvalósítjuk!

Kiváló raktározási körülmények

A Bohnenkamp vállalatnál a rendelések beérkezéséig minden termékünket az összesen 150 000 m² nagyságú teljesen fedett, és a legmodernebb felszereltséggel rendelkező raktárépületekben tároljuk különböző európai telephelyeken. Ott száraz, tiszta és az időjárási hatásoktól védett helyen várakoznak, aminek köszönhetően ügyfeleink mindig a lehető legmagasabb minőségű termékeket kapják.

5.500 szállítmány naponta

6.600 konténer évente

150.000 m² raktárterület