Sajtó/hírek

Önért vagyunk mozgásban.

Itt megtalálhat valamennyi hírt és fejlesztést a termékeinkről és a Bohnenkamp Csoportról.

Online is megtaláljuk a legjobb megoldásokat!

A Bohnenkamp webáruház óriási termékválasztékkal rendelkezik, melynek nagy része raktáron is van. Azonban a folyamatos készlettervezés ellenére kivételes esetekben előfordulhat, hogy a keresett gumiabroncs éppen nem áll rendelkezésre.

További információ

Kotrógépek és tartozékok egy helyről

A Bohnenkamp mobil kotrógépek számára készült gumiabroncsok, kerekek, felnik és közbenső gyűrűk széles választékát kínálja

További információ

AMAZONE ZG TS 1001 Profis Pro szórógép

Az IF-/VF-technológiát alkalmazó gumiabroncsok egyértelműen jobban teljesítenek a helyszíni teszteken

A Bohnenkamp saját vizsgálatsorozatban támasztotta alá a magasabb szintű talajvédelmet

Az új IF-/VF-technológia teljesítményadatai sokat ígérnek. A gazdálkodók élvezhetik a jobb talajvédelem és a magasabb hozam előnyeit, ugyanakkor értékes üzemanyagot takaríthatnak meg. Hogy e nagyívű kijelentések közül mennyi állja meg a helyét a szántóföldön, azt a Bohnenkamp gumiabroncs-szakértői egy mezőgazdasági gépeket gyártó vállalattal, az Amazone-nal együttműködve derítették ki egy szabványosított…

További információ

ONYX: nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok

Az Onyx tehergépjárműgumiabroncs-márka tehergépjárművekre és furgonokra szánt gumiabroncsai kedvező fogadtatásra találtak Közép-Európában. Különösen jó fogadtatásra találtak a négyévszakos gumiabroncsai, amelyek kiemelkedő ár-teljesítmény arányukkal érvényesülnek. A Bohnenkamp 28 különböző méretben kínálja a márka termékeit tehergépjárművekre és kisteherautókra. A webáruházban a nyári gumiabroncsoktól a téli felhasználásra szánt 3PMSF-gyártmányig minden elérhető.

További információ

Prof. dr. Norbert WINKELJOHANN (balra) követi Franz-Josef HILLEBRANDT urat (jobbra) a Bohnenkamp AG felügyelőbizottságának élén.

A Bohnenkamp AG új elnököt nevez ki a felügyelőbizottság élére

Prof. dr. Norbert WINKELJOHANN követi Franz-Josef HILLEBRANDT urat

A Bohnenkamp AG közgyűlése prof. dr. Norbert WINKELJOHANN (62) urat nevezi ki a felügyelőbizottság új elnökévé. Norbert WINKELJOHANN Franz-Josef HILLEBRANDT (75) urat követi a poszton, aki 19 év munka után hagyja el a bizottságot.

 

További információ

Az Alliance 585-öt csúszós és kemény felületeken történő használatra optimalizáltuk. Az új futófelületet magas, többirányú profilblokkok és nagyobb pozitív rész jellemzi.

Az Alliance 585 kínálatának szélesítése

A majorsági és a teleszkópos rakodók számára már 6 méretben érhetők el speciális gumiabroncsok a Bohnenkamp vállalatnál.

További információ

LKW-Alufelgen von Accuride und Alliance-Reifen bringen Speditition Alois Wilken voran.

Az alufelnik minden tekintetben túlragyogják versenytársaikat – a fogyasztástól a karbantartásig

Az egyesült államokbeli Accuride márka fényesített felnijei mindig hibátlan formában vannak, legyen szó poros lejtőkről vagy a téli útsózásos időszakról. Wolfgang VAAK, a Melle városában található, ömlesztett árukkal foglalkozó Alois Wilken logisztikai vállalat gépjárművezetője már kilenc hónapja Accushield bevonattal kezelt terméket használ. Míg főnöke az üzemanyag-megtakarítás mellett a nagyobb teherkapacitást értékeli nagyra, addig a tehergépjármű-vezető Wolfgang az alacsony mértékű…

További információ

Alliance AGRI STAR II – Gumiabroncsok több műszakos üzemben – Különleges bevezető áron azonnal elérhető!

AGRI STAR II – Gumiabroncsok több műszakos üzemben

Az intelligens rétegelt technológia és a D sebességindex (65 km/h) fémjelzi az Alliance új radiális gumiabroncsát az AGRI STAR II-t. A számos méretben és kivitelben elérhető AGRI STAR szinte teljesen lefedi a szabványos traktorgumiabroncsok szegmensét. A gumiabroncs már elérhető a Bohnenkamp kínálatában.

További információ

Carlisle, a Bohnenkamp új partnermárkája

Carlisle, a Bohnenkamp új partnermárkája

Ettől az évtől kezdve a Bohnenkamp a Carlisle márka több termékcsaládját kínálja a DACH-régióban. Az egyesült államokbeli gumiabroncs-gyártó fűnyíró traktorokhoz, kommunális traktorokhoz és terepjáró járművekhez (ATV-khez) készült gyártmányai mostantól kizárólag a Bohnenkamp vállalaton keresztül lesznek elérhetők a haszongépjárművek gumiabroncsaihoz.

További információ

De minimis: halk, takarékos, támogatható

De minimis: halk, takarékos, támogatható

A közúti közlekedés biztonságossága és a környezetvédelem áll a szövetségi kormány De minimis kampányának középpontjában. A szövetségi kormány célzott pénzügyi alapja ebben az évben is csordultig van; a pályázatok benyújtására idén január 7. óta van lehetőség. Több mint 100 támogatható termékkel a Bohnenkamp AG válaszol a nagy igényekre.

További információ