Sajtó/hírek

Önért vagyunk mozgásban.
Itt megtalálhat valamennyi hírt és fejlesztést a termékeinkről és a Bohnenkamp Csoportról.

Workshop tanácsadás: IF/VF technológia - Mit tudnak az IF/VF abroncsok, amit a többi nem?

A talaj a mezőgazdaság tőkéje. És bár a talaj a régiótól, a talajtípustól és az éghajlati viszonyoktól függően változik, a talajnyomás csökkentése kulcsfontosságú e mezőgazdasági erőforrások hatékony felhasználása szempontjából.

Az IF-VF technológia pontosan itt jön a képbe. Az IF/VF termékcsalád az elmúlt években jelentősen kibővült, és a megfelelő gumiabroncsok használatával egyszerűen lehetővé teszi az optimális talajművelést.

 

További információ

Az új uniós gumiabroncscímke áttekintése

A 2021. május 1-jétől a gyártósorról legördülő gumiabroncsokon fel kell tüntetni az új uniós címkét. A kiterjesztett címke többek között a futófelület gördülési ellenállását, gördülési zaját és nedves tapadását mutatja a vásárlóknak. A gumiabroncs-kereskedőknek az üzletben és a digitális médiában is fel kell tüntetniük a címkét.

További információ

Online is megtaláljuk a legjobb megoldásokat!

A Bohnenkamp webáruház óriási termékválasztékkal rendelkezik, melynek nagy része raktáron is van. Azonban a folyamatos készlettervezés ellenére kivételes esetekben előfordulhat, hogy a keresett gumiabroncs éppen nem áll rendelkezésre.

További információ

Kotrógépek és tartozékok egy helyről

A Bohnenkamp mobil kotrógépek számára készült gumiabroncsok, kerekek, felnik és közbenső gyűrűk széles választékát kínálja

További információ

AMAZONE ZG TS 1001 Profis Pro szórógép

Az IF-/VF-technológiát alkalmazó gumiabroncsok egyértelműen jobban teljesítenek a helyszíni teszteken

A Bohnenkamp saját vizsgálatsorozatban támasztotta alá a magasabb szintű talajvédelmet

Az új IF-/VF-technológia teljesítményadatai sokat ígérnek. A gazdálkodók élvezhetik a jobb talajvédelem és a magasabb hozam előnyeit, ugyanakkor értékes üzemanyagot takaríthatnak meg. Hogy e nagyívű kijelentések közül mennyi állja meg a helyét a szántóföldön, azt a Bohnenkamp gumiabroncs-szakértői egy mezőgazdasági gépeket gyártó vállalattal, az Amazone-nal együttműködve derítették ki egy szabványosított…

További információ

ONYX: nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok

Az Onyx tehergépjárműgumiabroncs-márka tehergépjárművekre és furgonokra szánt gumiabroncsai kedvező fogadtatásra találtak Közép-Európában. Különösen jó fogadtatásra találtak a négyévszakos gumiabroncsai, amelyek kiemelkedő ár-teljesítmény arányukkal érvényesülnek. A Bohnenkamp 28 különböző méretben kínálja a márka termékeit tehergépjárművekre és kisteherautókra. A webáruházban a nyári gumiabroncsoktól a téli felhasználásra szánt 3PMSF-gyártmányig minden elérhető.

További információ

Prof. dr. Norbert WINKELJOHANN (balra) követi Franz-Josef HILLEBRANDT urat (jobbra) a Bohnenkamp AG felügyelőbizottságának élén.

A Bohnenkamp AG új elnököt nevez ki a felügyelőbizottság élére

Prof. dr. Norbert WINKELJOHANN követi Franz-Josef HILLEBRANDT urat

A Bohnenkamp AG közgyűlése prof. dr. Norbert WINKELJOHANN (62) urat nevezi ki a felügyelőbizottság új elnökévé. Norbert WINKELJOHANN Franz-Josef HILLEBRANDT (75) urat követi a poszton, aki 19 év munka után hagyja el a bizottságot.

 

További információ

Az Alliance 585-öt csúszós és kemény felületeken történő használatra optimalizáltuk. Az új futófelületet magas, többirányú profilblokkok és nagyobb pozitív rész jellemzi.

Az Alliance 585 kínálatának szélesítése

A majorsági és a teleszkópos rakodók számára már 6 méretben érhetők el speciális gumiabroncsok a Bohnenkamp vállalatnál.

További információ

LKW-Alufelgen von Accuride und Alliance-Reifen bringen Speditition Alois Wilken voran.

Az alufelnik minden tekintetben túlragyogják versenytársaikat – a fogyasztástól a karbantartásig

Az egyesült államokbeli Accuride márka fényesített felnijei mindig hibátlan formában vannak, legyen szó poros lejtőkről vagy a téli útsózásos időszakról. Wolfgang VAAK, a Melle városában található, ömlesztett árukkal foglalkozó Alois Wilken logisztikai vállalat gépjárművezetője már kilenc hónapja Accushield bevonattal kezelt terméket használ. Míg főnöke az üzemanyag-megtakarítás mellett a nagyobb teherkapacitást értékeli nagyra, addig a tehergépjármű-vezető Wolfgang az alacsony mértékű…

További információ

Alliance AGRI STAR II – Gumiabroncsok több műszakos üzemben – Különleges bevezető áron azonnal elérhető!

AGRI STAR II – Gumiabroncsok több műszakos üzemben

Az intelligens rétegelt technológia és a D sebességindex (65 km/h) fémjelzi az Alliance új radiális gumiabroncsát az AGRI STAR II-t. A számos méretben és kivitelben elérhető AGRI STAR szinte teljesen lefedi a szabványos traktorgumiabroncsok szegmensét. A gumiabroncs már elérhető a Bohnenkamp kínálatában.

További információ