Kikötő és ipar

A kikötőkben és a haszongépjárműveken használt speciális gumiabroncsok állandó tagjai a Bohnenkamp széles termékkínálatának. Akár rendkívül tartós, extrém módon terhelhető, vagy kifejezetten jó tapadású gumiabroncsokról van szó, rendkívül széles választékot biztosítunk különleges járművekhez szánt radiális, diagonális és tömör gumiabroncsokból. Szakembereink tanáccsal szolgálnak az Ön alkalmazási területének megfelelő termékek kiválasztásához.

Gumiabroncsok

Az állandóan növekvő elvárások és a specializálódás gondoskodnak arról, hogy egyre egyedibb és átfogóbb kínálatok létesüljenek a gumiabroncsokat és a kerekeket illetően. Célunk, hogy az Ön valamennyi igényének megfelelő terméket kínálhassunk a logisztikai és kikötői felhasználási területen.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Tömlők

A kínálatunkban elérhető több, mint 5 000 különböző tömlő közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb terméket. Legyen szó szabványos, egyes vagy többes tömlőről, tömlővédő szalagról vagy levegővel- vagy vízzel való töltésre szolgáló szelepekről. Tömlőkínálatunkban minden esetben megtalálja a megfelelő és tartós belső gumit kereke számára.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Felnik

3 000 négyzetméteres felniraktárunkban folyamatosan elérhető jóval több, mint 10 000 felni minden elképzelhető felhasználási célra. Az általános kínálaton kívül felnitervezéssel és -készítéssel foglalkozó vezető gyártókkal együttműködve egyedi igényeket is kiszolgálunk. Így szín, osztókör, besajtolási mélység és rögzítési méret szerint egyedi felniket készítünk ügyfeleink számára.

A WEBÁRUHÁZHOZ