TERMÉKEK A KIKÖTŐ ÉS AZ IPAR SZÁMÁRA EGY HELYRŐL

A kikötőkben és a kikötői használatú haszongépjárműveken használt speciális gumiabroncsok állandó tagjai a Bohnenkamp széles termékkínálatának. Akár rendkívül tartós, extrém módon terhelhető, vagy kifejezetten nagy biztonságot nyújtó gumiabroncsokról van szó, szakembereink tanáccsal szolgálnak az Ön alkalmazási területének megfelelő termékek kiválasztásához. A targoncákhoz készült, tömör gumiabroncsok, a különösen jó tapadású, darukhoz és konténeremelő targoncákhoz készült gumiabroncsok, vagy épp a rendkívül strapabíró, terminál vontatókhoz készült gumiabroncsok csupán néhány példa a termékkínálatunkból.

Konténerrakodó

A terminálokban vagy átrakodóhelyeken a konténerek rakodására speciális járművekre és különleges gumiabroncsokra van szükség. Ugyanúgy, ahogy az üres konténerek rakodására szolgáló targoncának, a teli konténerek rakodására szolgálónak is tökéletesen stabilnak kell maradnia, még az emelőoszlop teljes kinyújtásakor is. A Bohnenkamp kifejezetten erre a felhasználási területre fejlesztett, rendkívül jó tapadású és nagy teherbírású gumiabroncsokat kínál.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Villás emelőtargonca

Akár tömör, radiális, diagonális vagy fúvott gumiabroncsok van szó, a villás emelőtargonca esetében a megfelelő választást a felhasználás célja adja meg. A megfelelő gumiabroncs kiválasztásában a por, a piszok, a teherbírás, a futásteljesítmény és a tapadás játszanak szerepet. A jó defektbiztosság és a nagy teherbírás miatt tűnnek ki a kisebb ipari felhasználású gumiabroncsok, az élelmiszeripartól kezdve a bányászatig számos kihívást hivatottak teljesíteni.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Konténeremelő targonca

A terpeszdaru mellett a konténeremelő targonca tölt be fontos szerepet a konténerek rakodásában. A terpeszdaru különösen olyan alkalmazási területen van állandó használatban, ahol egyszerre van jelen a hajós, a vasúti és a tehergépjármű-forgalom. A legfeljebb 50 tonnás emelési teherbírás és a közel 100 tonnás önsúly miatt ezen anyagmozgató gépek gumiabroncsaiknak rendkívül nagy tömeget kell megtartania, tartósnak, ugyanakkor fordulékonynak is kell lennie.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Terminál targonca

A terminál vontató gumiabroncsainak igazán robusztusnak és strapabírónak kell lennie. A nagy kilométerszám és az általában egyenetlen, idegen anyagokkal szennyezett talaj miatt rendkívül fontos a vágásbiztos, erős szövetváz. Mivel a jármű többnyire a szabadban dolgozik, a remek vonóerő és tapadás nedves körülmények között is, valamint a különösen alacsony kopású gumikeverék nagyon fontos.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Minden felhasználási célra találhat gumiabroncsokat és kerekeket most a WEBÁRUHÁZUNKBAN!