A Bohnenkamp mint munkáltató

Sikeres vállalatcsoport részeként a Bohnenkamp Kft. több, mint 70 sikeres évre tekint vissza egy biztos jövőjű piacon. A siker legfontosabb tényezői az elkötelezett és szolgáltatásorientált munkatársaink. Modern munkahelyet biztosítunk a számukra, egy nemzetközi, közepes méretű környezetben.

Csapatorientált

Munkacsoportként, osztályként vagy nemzetközi projektcsoportként a Bohnenkampnál nagy célokat érhetünk el közösen. Ugyanolyan csapatorientált módon ünnepeljük a sikereket, ahogyan felelősséget vállalunk a feladatokért és a kihívásokért. A Bohnenkamp Csoport erős csapata mára több, mint 600 alkalmazottja van. Az egyéni erősségekre támaszkodunk, amelyek a csapat fog össze kereskedelmi, gépgyártási és szervizműhelyi ügyfeleink számára. Ezért találják meg a Bohnenkampnál igazi csapatjátékosok az izgalmas kihívások mellett a közös munkahelyi sikerek lehető legjobb feltételeit is

Személyes

A Bohnenkampnál ismerjük az üzletmenetet: a kereskedelem emberek között jön létre, és ez egy digitalizált jövőben is így marad. Ezért a legnagyobb hangsúlyt a kereskedelmi partnereinkkel való személyes kapcsolattartásra helyezzük. Ezeket a személyes kapcsolatokat lapos hierarchiával, alkalmazottaink maximális cselekvési szabadsággal és a lehető legkevesebb bürokráciával tesszük lehetővé. A „személyes” számunkra azt is jelenti, hogy minden egyes alkalmazottat az erősségei és gyengeségei fényében kell fejleszteni, és vészhelyzetben munkáltatóként a megfelelő támogatást kell biztosítanunk.

Nemzetközi

A Bohnenkamp AG vállalatnál összefonódik a vonzó, nemzetközi munkakörnyezet és az alsó-szászországi közepes méretű kereskedelmi társaság nyújtotta biztonság és fenntarthatóság. Fióktelepeink és leányvállalataink, illetve a 26 országban jelen lévő kereskedelmi tevékenységünk alakítja a mindennapi munkánkat valamennyi részlegünkön. Ehhez adódnak hozzá a neves beszállítók és fejlesztési partnerek a világ minden részéről, például Kínából, Indiából és az Egyesült Államokból. A nemzetközi struktúránk hátteréből a helyi kompetenciák és felelősségvállalás biztosítja a Bohnenkamp vállalatra jellemző rugalmasságot és ügyfélközpontúságot.

Fenntartható

Aki csatlakozik hozzánk, általában sokáig velünk marad. Ez vonatkozik az ügyfelekre és a munkavállalóinkra egyaránt. Úgy érezzük, hogy ez remekül mutatja, hogy a vállalatunk a külvilág felé és önmagán belül is gondosan és körültekintően dolgozik. Üzleti döntéseinket a piacra, a munkavállalóinkra és az ügyfelekre nézve felelősen hozzuk meg. Ez a rugalmasság és előrelátás biztosítja számunkra a szükséges alkalmazkodóképességet az iparágunkban tapasztalható változásokhoz, és ez az út vezet bennünket biztosan és fenntartható módon a jövőbe.

Előrelátó

Mit jelent a Bohnenkamp mint vállalkozás és mint munkaadó a jövőben? Már ma is egy gazdaságilag sikeres jövő felé fordulunk. Kimagasló szinten, saját magunk képezzük ki a jövőbeli szakképzett alkalmazottainkat átfogó módon, és minden részleget érintve. Továbbá többek között a tanúsított minőségirányítási rendszerünk segítségével biztosítjuk a teljesítőképességünket, illetve ügyfeleink, beszállítóink és üzleti kapcsolataink számára mindig megbízható és szakértő partnerek leszünk. Több, mint 60 évnyi tapasztalatunkkal előrelátóan tekintünk a biztos és stabil jövőbe.

Érdekesnek találja? Akkor jelentkezzen hozzánk!
Vessen egy pillantást a nyitott pozícióinkra, vagy küldje el jelentkezését. Örömmel fogadjuk jelentkezését. Hamarosan találkozunk a Bohnenkampnál!

JELENTKEZZEN MOST