Termékek a földmozgatási ágazat számára egy helyről

Nálunk a kereskedők, a gyártók és a szervizműhelyek is megtalálják a kihívást jelentő alkalmazásokhoz megfelelő gumiabroncsokat és kerekeket, legyen szó kőbányákban, hulladéklerakókban vagy épp építési területeken folyó munkáról. Főszabály szerint minden termékünket közvetlenül raktárról szállítjuk, és a szállítmány a Day-to-Day szolgáltatásunk részeként már másnapra Önnél lehet. Ennek köszönhetően minden résztvevő magabiztosan tervezhet, ami a kereskedőknek és az ügyfeleknek egyaránt előnyös.

Billenőkocsi és dömper

A billenőkocsikon és dömpereken használt gumiabroncsoknak még a legmegterhelőbb körülmények között is megbízhatónak kell maradniuk. A Bohnenkamp kínálatában szilárd és tartós gumiabroncsokat talál a billenőkocsikhoz, dömperekhez és hasonló járművekhez, amelyek a legjobb tapadást biztosítják a rakodási munkák során, és a leginkább ellenállóak a durva felületekkel szemben. Szakértőink készséggel állnak a gumiabroncs-kereskedelemmel és mezőgazdasági kereskedelemmel foglalkozók, valamint a billenőkocsi-gyártók rendelkezésére helyszíni, vagy telefonos tanácsadással.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Kerekes rakodók, minirakodók és gréderek

A kerekes rakodóknak és a homlokrakodóknak mezőgazdasági, anyagmozgatási, út- és mélyépítési projekteken, újrahasznosító telepeken, kertépítési és tájrendezési projekteken vesszük hasznát. Legyen szó újrahasznosító telepekről, homokos talajokról, betonozott felületekről vagy mezőgazdasági-ipari alkalmazási területekről, a Bohnenkamp átfogó, és az igényeknek megfelelő sokféle márkájú és profilú grédereket és kompakt rakodókat kínál a járműgyártóknak, kereskedőknek és szervizműhelyeknek.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Kotrógép

A munka típusától függően a gumiabroncsoknak és a kotrógépeknek egészen más teljesítményprofilt kell mutatniuk. Akár a legmagasabb biztonságra és stabilitásra, a maximális talajvédelemre, a remek közúti teljesítményre, vagy épp a szimpla vagy kettős gumiabroncskénti használatra van szükség, a Bohnenkamp vezető márkák gumiabroncsait és kerekeit kínálja a kotrógépekhez mindenféle felhasználási körülmény esetén. A széles kínálat és a termékek magas szintű rendelkezésre állása mellett szakértő támogatást is nyújtunk telefonon, vagy a helyszínen.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Présgépek és úthengerek

A Bohnenkamp kínálatában számos márka speciálisan útépítésen való alkalmazásra szolgáló gumiabroncsa érhető el prések és hengerezőjárművek számára. Egyenletes nyomáselosztásukkal és kiváló talajvédelmi képességükkel tűnnek ki. A Bohnenkamp egyaránt kínál a különböző hőmérsékleteknek ellenálló, sima felületű gumiabroncsokat talajtömörítő gépekhez, valamint különösen magas golf- vagy blokkprofilú, és a tartósság érdekében megerősített szövetvázú gumiabroncsokat.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Daru

A kis és nagy mobildarukhoz használt gumiabroncsok kiemelkedő tapadást biztosítanak a közutakon akár 80 km/h sebességig, illetve a szilárd útfelületen kívül is, továbbá kimagasló irányíthatóságot. Speciális gumikeverékek gondoskodnak a vágásos sérülések elleni védelemről. A keverékek megakadályozzák továbbá, hogy a gumiabroncsok túlmelegedjenek a közúton való hosszabb utakon során is, így a gumiabroncsok különösen alacsony kopásúak.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Minden felhasználási célra találhat gumiabroncsokat és kerekeket most a WEBÁRUHÁZUNKBAN