Az Ön kiemelkedő magyar partnere a gumiabroncsok és kerekek terén.

A professzionális felhasználásra szánt gumiabroncsok, kerekek és járműalkatrészek vezető nagykereskedőjeként helyben elérhetőek vagyunk ügyfeleink számára. Szakértő módon és megbízhatóan; széles kínálatunkban elérhető minőségi termékekkel szolgáljuk ki a kereskedőket és a gyártókat.

A helyszínen

Szakértő, megbízható és a közelben elérhető munkatársaink gondoskodnak a helyszínen az Ön igényeinek való megfelelésről. Regionális kapcsolattartója elérhetőségeit itt találja.

Telefonon

Gyakorlott kollégáink megválaszolják valamennyi kérdését, és gondoskodnak kérései teljesüléséről. Találja meg kapcsolattartóját itt.

Webáruház

Itt áttekintheti a technikai tudnivalókat, és regisztrált ügyfélként hozzáférést kap a készletinformációkhoz és az árakhoz.

5.500 szállítmány naponta

6.600 konténer évente

150.000 m² raktárterület

Benyomások a VDBUM építőipari, környezetvédelmi és gépipari egyesület háromnapos szemináriumáról
Szélenergia – ahol az energia és a hatékonyság találkozik

Fenntartható kereskedelem

Személyes és vállalati kötelességünknek érezzük, hogy fenntartható módon kereskedjünk, és természetesen örömmel vesszük, ha üzleti partnereink ugyanilyen felelős magatartást mutatnak. Fenntarthatósági törekvéseink középpontjában munkavállalóink folyamatos továbbfejlesztése, vállalatunk egészséges fenntartása és az erőforrások környezetbarát módon történő felhasználása. Az alábbi három példán keresztül bemutatjuk, hogy a gyakorlatban miként vállalunk felelősséget a különböző szinteken:

Erőforrások

Valamennyi telephelyünkön jelenleg is a legmodernebb energiatakarékos technológiákat, illetve megújuló energiaforrásokat használunk, amelyet a DIN EN 16247-1 energiaaudit is igazol.

Tovább

Fenntarthatóság

Az általunk forgalmazott termékeket rendszeresen értékeljük az üzemanyagfelhasználáshoz, a talajvédelemhez és a hozamnövekedéshez való kedvező hozzájárulásukat illetően.

Tovább

Közösség

Az „Oktatás mindenkinek” mottójával a 2008-ban alapított Friedel és Gisela Bohnenkamp Alapítvány a kezdetektől fogva támogatja a gyermekek, fiatalok és felnőttek képzését.

Ugrás az Alapítvány oldalára