Szakembereket mozgatunk meg

Termékkínálat
Üdvözöljük a gumiabroncsok, kerekek, felnik, tömlők és járműalkatrészek teljes kínálatát nyújtó kereskedőjénél!

Mezőgazdasági-, erdőgazdálkodási- és kommunális szolgáltatások

A mezőgazdaság, az erdőgazdálkodás és a kommunális szolgáltatások egyre növekvő mértékű professzionalizálása és specializálódása mindig komolyabb kihívások elé állítja a gépek gumiabroncsait. Több mint 65 éves tapasztalatunkkal, és a kínálatunkban elérhető 20-nál is több kereskedelmi és partnermárkával szervizcsapatunk függetlenül és szakértő módon segít Önnek a megfelelő gumiabroncsok, kerekek és tartozékok kiválasztásában.

Tudjon meg többet

Földmozgatás és építkezés

Földmozgatási és építkezési felhasználás esetén a gumiabroncsok és a kerekek különösen nagy igénybevételnek vannak kitéve. A megterhelést jelentő alaptalajon, a nagy mennyiségű rakomány és a legkülönbözőbb használati feltételek egyedi kihívásokat jelentenek a megfelelő termék kiválasztását illetően. Szervizcsapatunk sokéves tapasztalatára támaszkodva szakértősegítséget nyújt Önnek a döntéshez telefonon és a helyszínen is.

Tudjon meg többet

Kikötő és ipar

A teherhordás és az üresjárat folytonos váltakozása, az emelő- és a nyíró mozgások, valamint a kemény talajokon való manőverezés komoly megpróbáltatást jelent a kikötői vagy ipari felhasználásra szánt kerekektől. Legyen szó konténeremelő targoncáról, daruról vagy villás emelőtargoncáról, széles termékkínálatunk átfogó, tökéletes ár-teljesítmény arányú választékot nyújt gumiabroncsokból és kerekekből, bármilyen felhasználásra.

Tudjon meg többet

Tehergépjármű és fuvarozás

Teherszállítás esetén a nagy hatékonyság és az üzembiztosság az igazán fontos. Ügyfeleinket kisteherautókhoz, tehergépjárművekhez, vagy akár trélerekhez és buszokhoz használható komplett kerekre vonatkozó megoldásokkal támogatjuk; a gumiabroncsok, felnik és tartozékok jól bevált és innovatív márkáival segítünk megtalálni a megfelelő összeállítást. Gumiabroncs-kereskedésekkel együttműködésben egyedi autómentő szolgálatot kínálunk a fuvarozási ágazatban elérhető még nagyobb biztonság érdekében.

Tudjon meg többet

Tájgondozás, gazdaságok és szabadidő

Gyepgondozás, talicskák, golfkocsik és kistraktorok – gumiabroncsaink, kerekeink, felnijeink és tömlőink széles választéka gondoskodik a megfelelő komponensekkel való optimális ellátásról 3-tól 18 col méretig.

Tudjon meg többet