Gumiabroncsok a tájgondozás, gazdaságok és szabadidő ágazatok számára egy helyről

A Bohnenkampnál a tájgondozásban, a gazdaságokban és a szabadidős ágazatokban használt kompakt gumiabroncsokkal szemben is magasak az elvárásaink. A szegmens minden járműkategóriájához megtalálja nálunk a megfelelő, kiváló teljesítményű termékeket – az ATV vagy UTV kompakt rakodótól kezdve, a quadon, és fűnyíró traktoron keresztül egészen az egytengelyes motoros talajmaróig – minden talajtípuson biztonsággal haladhat. Neves márkákkal, átfogó szolgáltatásokkal és mélyreható ismeretekkel állunk a kereskedők, a szervizműhelyek és a gyártók rendelkezésére.

Kistraktorok és fűnyíró traktorok

Maximális vonóerő, talajvédelem és a lehető legnagyobb stabilitás a szántóföldön és az aszfalton egyaránt – ezek a legfontosabb követelmények, amelyeknek a hajtott felhasználás közben a gumiabroncsoknak meg kell felelniük. A kínálatunkban mindenféle felhasználási célhoz megtalálható a megfelelő gumiabroncs. Legyen szó radiális, diagonális, szabványos, traktor- vagy széles kerekekről, vagy épp a legújabb IF- és VF-technológiákról – a megfelelő terméket szállítjuk Önnek. A gumiabroncsokkal szemben támasztott kihívások nagyok, még akkor is, ha maguk a kerekek kisebbek.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Talicskák és mezőgazdasági járművek

Kínálatunk felöleli a mezőgazdasági, ipari és magáncélú felhasználású kis és közepes járműveket. Több, mint 120 különböző, és azonnal szállítható profilunkkal a rendelkezünk a felhasználási lehetőségek teljes sorához ideális profilformával. Szállítunk gumiabroncsokat ATV-khez/quadokhoz, talicskákhoz, szénagépekhez, ipari, és fuvarozási felhasználásokhoz, fűnyírókhoz, kistraktorokhoz és & kommunális járművekhez.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Terepjáró járművek (ATV-k), terepjáró haszonjárművek (UTV-k) és kikapcsolódás

A Bohnenkamp szállítási programjában minden professzionális felhasználó megtalálja a megfelelő gumiabroncsot, kereket és felnit a terepjáró járművekhez, a terepjáró haszonjárművekhez és a quadokhoz bármilyen felhasználási területen is aktív. A kínálatban megtalálhatók a közúthasználati engedéllyel rendelkező, és főként közúti használatban álló járművekhez való tartós és kopásálló gumiabroncsok, valamint a terepen történő felhasználásra szánt, erős profilú és robusztus abroncsok. Az UTV-k és ATV-s sofőrjei nagyra értékelik majd a Bohnenkamp gumiabroncsainak, kerekeinek és felnijeinek széles választékát.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Kommunális traktorok és járművek

Európa vezető gumiabroncs-nagykereskedőjeként a Bohnenkamp kommunális traktorokhoz is szállít gumiabroncsokat, kerekeket és felniket. A sportpályákon, füves területeken vagy terepen dolgozó professzionális felhasználók számára 10 000 termékünk közül biztosan megtaláljuk a megfelelő profilú, a szükséges átmérőjű és a kívánt tulajdonságokkal rendelkező terméket.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Minirakodók

A minirakodók teljesítmény- és méretosztályában a Bohnenkamp az Ön szakértő és megbízható gumiabroncs-beszállítója. Legyen szó kompakt kerekes rakodókhoz való csúszókormányzásra optimalizált tömör és légtömlős gumiabroncsokról, vagy professzionális tájrendezési és kertépítési munkák megterheléseit tűrő, remek tapadást biztosító profilú abroncsokról, raktárunkban megtaláljuk a megfelelő megoldást.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Minden felhasználási célra találhat gumiabroncsokat és kerekeket most a WEBÁRUHÁZUNKBAN!