Az Ön kiemelkedő
európai partnere
a gumiabroncsok
és kerekek terén

Az Ön kiemelkedő
európai partnere
a gumiabroncsok
és kerekek terén

Az Ön kiemelkedő
európai partnere
a gumiabroncsok
és kerekek terén

Az Ön kiemelkedő
európai partnere
a gumiabroncsok
és kerekek terén

NEWS

Kotrógépek és tartozékok egy helyről

A Bohnenkamp mobil kotrógépek számára készült gumiabroncsok, kerekek, felnik és közbenső gyűrűk széles választékát kínálja

AMAZONE ZG TS 1001 Profis Pro szórógép
NEWS

Az IF-/VF-technológiát alkalmazó gumiabroncsok egyértelműen jobban teljesítenek a helyszíni teszteken

A Bohnenkamp saját vizsgálatsorozatban támasztotta alá a magasabb szintű talajvédelmet

Az új IF-/VF-technológia teljesítményadatai sokat ígérnek. A gazdálkodók élvezhetik a jobb talajvédelem és a magasabb hozam előnyeit, ugyanakkor értékes üzemanyagot takaríthatnak meg. Hogy e nagyívű kijelentések közül mennyi állja meg a helyét a szántóföldön, azt a Bohnenkamp gumiabroncs-szakértői egy mezőgazdasági gépeket gyártó vállalattal, az Amazone-nal együttműködve derítették ki egy szabványosított…

NEWS

ONYX: nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok

Az Onyx tehergépjárműgumiabroncs-márka tehergépjárművekre és furgonokra szánt gumiabroncsai kedvező fogadtatásra találtak Közép-Európában. Különösen jó fogadtatásra találtak a négyévszakos gumiabroncsai, amelyek kiemelkedő ár-teljesítmény arányukkal érvényesülnek. A Bohnenkamp 28 különböző méretben kínálja a márka termékeit tehergépjárművekre és kisteherautókra. A webáruházban a nyári gumiabroncsoktól a téli felhasználásra szánt 3PMSF-gyártmányig minden elérhető.

LKW-Alufelgen von Accuride und Alliance-Reifen bringen Speditition Alois Wilken voran.
NEWS

Az alufelnik minden tekintetben túlragyogják versenytársaikat – a fogyasztástól a karbantartásig

Az egyesült államokbeli Accuride márka fényesített felnijei mindig hibátlan formában vannak, legyen szó poros lejtőkről vagy a téli útsózásos időszakról. Wolfgang VAAK, a Melle városában található, ömlesztett árukkal foglalkozó Alois Wilken logisztikai vállalat gépjárművezetője már kilenc hónapja Accushield bevonattal kezelt terméket használ. Míg főnöke az üzemanyag-megtakarítás mellett a nagyobb teherkapacitást értékeli nagyra, addig a tehergépjármű-vezető Wolfgang az alacsony mértékű…

Üdvözöljük a Bohnenkamp vállalatnál

Nagykereskedelmi vállalatcsoportként 28 országban vagyunk jelen mint megbízható és szakértő szolgáltatók a professzionális felhasználásra szánt gumiabroncsok, kerekek és járműalkatrészek terén. Teljes termékkínálatunkkal az ismert gépgyártókat, valamint a mezőgazdasággal, erdőgazdálkodással, kommunális szolgáltatásokkal, földmozgatással, iparral, tehergépjárművekkel,& fuvarozással, továbbá kis és speciális gépjárművekkel foglalkozó szaküzleteket látjuk el. Szolgáltatásaink középpontjában a szakértő tanácsadás, az áruk magas szintű elérhetősége és a partnerszintű kiszolgálás áll.

A VÁLLALATHOZ

Ajánlatuk szaküzletek számára

Gumiabroncsok

A gumiabroncsok biztosítják a kapcsolatot a jármű és a talaj között. Több, mint 6 000 termék közül választjuk ki az Ön felhasználási területéhez leginkább illeszkedő megoldást.

Kerekek

Igényei szerint állítjuk össze a komplett kerekeket – megfelelően koncentrikusan, egyedileg konfigurálva, fényezve és a kívánt nyomtávval.

Felnik

3-tól 54 colig – szabványos felnik raktárról, vagy besajtolási mélység-, nyomtáv-, osztókör és fényezés szerint egyedileg konfigurálva.

Tömlők

Tömlők, szelepek és tömlővédő szalagok minden típusa rendelkezésre áll raktárról – legyen szó egyetlen darabról, vagy nagyobb csomagokról

Járműgyártás

Szállítunk tengelyeket, rugókat, forgó összekötéseket, vonóháromszögeket alkatrészként vagy összeszerelésre kész alapegységekként.

Tartozékok

Másfajta tartozékokra van szüksége? Böngéssze otthona kényelméből a webáruházunk kínálatát.