ONYX: nyári, téli és négyévszakos gumiabroncsok

Az Onyx tehergépjárműgumiabroncs-márka tehergépjárművekre és furgonokra szánt gumiabroncsai kedvező fogadtatásra találtak Közép-Európában. Különösen jó fogadtatásra találtak a négyévszakos gumiabroncsai, amelyek kiemelkedő ár-teljesítmény arányukkal érvényesülnek. A Bohnenkamp 28 különböző méretben kínálja a márka termékeit tehergépjárművekre és kisteherautókra. A webáruházban a nyári gumiabroncsoktól a téli felhasználásra szánt 3PMSF-gyártmányig minden elérhető.

„A 3PMSF-tanúsítvánnyal rendelkező Onyx gumiabroncsokat folyamatos téli alpesi használat során teszteltük Svájcban” – emlékszik vissza Mark SOBIECH, a Bohnenkamp OEM tehergépjárművek és fuvarozás üzletágának kiemeltügyfél-kapcsolati vezetője. Következtetése: „A minőséget és a megbízhatóságot illetően az Onyx teljes mértékben képes felvenni a versenyt a magasabb árfekvésű márkák termékeivel.” Sobiech szerint az ONYX választékával az alkalmazások 95 százaléka kiszolgálható.

A meggyőző tulajdonságainak köszönhetően a Bohnenkamp forgalmazta ONYX márka még a négyévszakos felhasználásban és a legkülönfélébb alkalmazási területeken is helytáll. A fuvarozási és logisztikai szegmens mellett időközben a mezőgazdasági szektor felhasználói is letették a voksukat a megbízható gumiabroncsok mellett, amelyekhez szinte minden méretben biztosítani tudunk megfelelő márkájú felniket és készre szerelt tehergépjármű-kerekeket.

ONYX termékek a webáruházban