Mezőgazdasági-, erdőgazdálkodási- és kommunális szolgáltatások

A mezőgazdasággal, az erdőgazdálkodással és a kommunális szolgáltatásokkal szembeni követelmények egyre magasabbak. Ugyanígy egyre nagyobb igénybevételnek vannak kitéve a gépi berendezések és a felszerelt gumiabroncsok. Több mint 65 éves tapasztalatunkkal, átfogó márkakínálatunkkal és ágazati tapasztalattal rendelkező szervizcsapatunkkal függetlenül és szakértő módon segítünk Önnek a megfelelő gumiabroncsok, kerekek és tartozékok kiválasztásában.

Gumiabroncsok

A folyamatosan növekvő elvárások és a specializálódás gondoskodik arról, hogy egyre nagyobb legyen a mezőgazdasági használatra szánt gumiabroncsok választéka. Mezőgazdasági gumiabroncsok teljes kínálatát nyújtó kereskedőként az igényeinek és felhasználási területének legmegfelelőbb megoldást kínáljuk. Legyen szó radiális vagy diagonális traktorabroncsokról, flotációs abroncsokról, vagy épp szabványos gumiabroncsokról rakodógépek és utánfutók számára. A tökéletes megoldást raktárról kínáljuk ügyfeleinknek.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Kerekek

Az ügyfelek minden felhasználási céljára és járművére megtervezzük és felszereljük a legoptimálisabb kereket. Egyedi kerékkonfiguráció, 17 házon belüli összeszerelő-állomás, és folyamatos minőségellenőrzés gondoskodik a mesébe illő megoldásokról – ehhez természetesen szükség esetén hozzá tartozik a megfelelő előrehaladás-számítás is.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Felnik

3 000 négyzetméteres felniraktárunkban folyamatosan elérhető jóval több, mint 10 000 felni minden elképzelhető felhasználási célra. Az általános kínálaton kívül felnitervezéssel és -készítéssel foglalkozó vezető gyártókkal együttműködve egyedi igényeket is kiszolgálunk. Így szín, osztókör, besajtolási mélység és rögzítési méret szerint egyedi felniket készítünk ügyfeleink számára.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Tömlők

A kínálatunkban elérhető több, mint 5 000 különböző tömlő közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb terméket. Legyen szó szabványos, egyes vagy többes tömlőről, tömlővédő szalagról vagy levegővel- vagy vízzel való töltésre szolgáló szelepekről. Tömlőkínálatunkban minden esetben megtalálja a megfelelő és tartós belső gumit kereke számára.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Járműgyártás

A járművekben otthon vagyunk, kifejezetten a járművekhez és kerekekhez igazított alkatrészekkel látjuk el Önt – az egyes tengelyalkatrészektől kezdve az utánfutókhoz, trélerekhez és speciális gépekhez szánt kerékrészegységekhez. Járműgyártási szakembereink megtalálják a járművéhez illő optimális kombinációt a mezőgazdasági felhasználáshoz.

A WEBÁRUHÁZHOZ