Műszaki támogatás

Mindig támogatjuk Önt.
Az adatátviteli interfészektől az aktuális készletinformációig, a pontos előrehaladás-számításoktól a műszaki rajzokkal kapcsolatos adatkezelésig – minden rendelkezésünkre álló információt megosztunk Önnel, hogy a munkanapját a lehető legkellemesebbé tehessük.

Fejlesztés

Végig Ön mellett állunk; az első háromdimenziós rajzoktól az egyedi gumiabroncsokon át a kész és felszerelt kerékig. Kérésére az OEM-szolgálatnál dolgozó szakértő kollégáink széles körű szaktudásukkal és szakmai tapasztalatukkal támogatják Önt mint járműgyártót már az építési szakaszban. Konkrét elképzelései vannak a teherbírást, színt, minőséget, fényezést, vagy egyéb megerősítéseket illetően? Válogatott beszállítóinkkal mi, a Bohnenkamp vállalatnál egyedi megoldásokat és konfigurációkat megvalósítunk a gumiabroncsokat, a kerekeket, a felniket és a járműgyártást illetően.

Adatkezelés

A gépgyártók fejlesztési és tervezési részlegeit az általunk forgalmazott gumiabroncsok, kerekek és felnik háromdimenziós tervezési adataival, műszaki rajzaival és digitális modelljeivel támogatjuk. Ezenkívül rendelkezésre bocsátjuk az összes termék műszaki bizonyítványait, ezzel is hozzájárulva a műszaki szabványoknak való megfeleléshez, illetve az engedélyezési kritériumoknak való megfeleléshez.

Átalakítás

A Bohnenkamp kompetenciái az Ön gumiabroncs-választásához! Örömmel segítünk megtalálni a megfelelő új gumiabroncsokat négykerék-meghajtású járművéhez. Itt minden a pontos mérettől függ. Ha a négykerék-hajtás tényezője és a gördülőkerület eltér az első és a hátsó kerekeknél, akkor fennáll az egyenetlen kopás kockázata, és legrosszabb esetben a tengelykapcsoló is drágán javítható károkat szenvedhet. A tolerancia csupán néhány százalékpont. Átalakításkor nemcsak a megfelelő minta kiválasztásához nyújtunk segítséget, hanem a helyes előrehaladás-értékhez is – telefonon, vagy az online kalkulációval.

Műszaki tanácsadási alkalmazás

A Bohnenkamp praktikus műszaki tanácsadási alkalmazása gyors áttekintést biztosít a termékskálánkról és a megfelelő termékekről, akkor is ha az irodájában van, vagy épp terepen egy ügyféllel. Mobil elektronikus nyilvántartásunk minden adatot tartalmaz a szokásos mezőgazdasági, tehergépjárművekhez, ipari és földmozgatáshoz használatos gumiabroncsokról. Regisztrált kereskedőként a kívánt gumiabroncsokat egyszerűen meg is rendelheti közvetlenül a Bohnenkamp webáruházából.