Gumiabroncsok, kerekek és felnik teherautókhoz és szállítmányozáshoz

Kínálatunkkal mozgásba hozzuk a logisztikai és a fuvarozási ágazat szakértőit. A kereskedők, a gyártók és a szervizműhelyek profitálnak a gumiabroncsok ágazatában összegyűjtött tapasztalatunkból, a szállítást illető megbízható logisztikai megoldásainkból és a különböző európai telephelyeken megtalálható, összesen 150 000 m² nagyságú raktárterület révén nyújtott stabil ellátásból.

Gumiabroncsok

A Bohnenkampnál megtalálhatja a megfelelő gumiabroncsokat buszokhoz, kisebb furgonokhoz, lakóautókhoz, utánfutókhoz, kisteherautókhoz és darukhoz. Kínálatunkban egy helyen érhetők el a nagy gumiabroncsmárkák és a tehergépjármű- és fuvarozási ágazatnak speciális gumiabroncsokat kínálók, a gyártókat és a szervizműhelyeket pedig mindenféle felhasználásra szánt profilokkal, és a hat évtized alatt a gumiabroncsokról felhalmozott know-how-val látjuk el.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Kerekek

17 összeszerelési helyszínen készítjük az Önnek megfelelő komplett kerekeket tehergépjárművekhez, könnyű tehergépjárművekhez, buszokhoz, utánfutókhoz és szállítási járművekhez utcai és terepen való felhasználásra. A különböző szabványos kerekeket rendelésre készre szerelve megtalálhatja áruházunkban. Ezenfelül elkészítjük az Ön egyedi elképzelései alapján konfigurált kerekeket is, és személyes szolgáltatáson keresztül nyújtunk támogatást.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Felnik

Akár tartós acélfelnire, akár gazdaságos személyautó-utánfutóhoz használható felnire, vagy a súlymegtakarítás szempontjából előnyös, tehergépjárműves szállításhoz megfelelő, minőségi alumínium felnikre van szüksége, több, mint 3 000 m²-es felniraktárunkban megtaláljuk az Ön felhasználási céljára leginkább alkalmasat. Akár önmagában, akár szerelt komplett kerékként kéri, mindig az igényeinek megfelelően teljesítünk.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Tömlők

A tömlőnélküli gumiabroncsok térnyerése mellett a tehergépjárművek és a fuvarozás területén még mindig széles körben elterjedtek a tömlős gumiabroncsok. Tömlőkínálatunk és a vonatkozó komponensek összesen több, mint 5 000 különböző terméket tesznek ki a szabványos, többes és egyes tömlőktől kezdve a tömlővédő szalagokon át a levegővel- vagy vízzel való töltésre szolgáló szelepesekig.

A WEBÁRUHÁZHOZ