MINDEN TERMÉK EGY HELYRŐL A MEZŐGAZDASÁGI ÁGAZAT SZÁMÁRA

Mezőgazdasági gépek kereskedői, gyártói és szervizei széles márkakínálatunkban mindig megtalálják a megfelelő terméket – az egyszerű utánfutókeréktől kezdve az egyedileg konfigurált és fejlesztett kerékig. Ehhez nagy szakértelemmel és ágazati tapasztalattal rendelkező kapcsolattartókat biztosítunk, akik a lehető legátfogóbb szolgáltatást nyújtják a szektorban az összetett kerék- és előrehaladás-számítástól kezdve a logisztikai gyártástámogatásig.

Traktorok, permetezőgépek, kommunális és betakarító gépek

Maximális vonóerő, talajvédelem és a lehető legnagyobb stabilitás a szántóföldön és az aszfalton egyaránt – ezek a legfontosabb követelmények, amelyeknek a hajtott felhasználás közben a gumiabroncsoknak meg kell felelniük. A szántóföldi permetezőgépek, a kombájnok, a nagy teljesítményű traktorok és a kommunális gépek csupán néhány példa a mezőgazdaság területén használatos speciális járművekre. A kínálatunkban mindenféle felhasználási célhoz megtalálható a megfelelő gumiabroncs. Legyen szó radiális, diagonális, szabványos, traktor- vagy széles kerekekről, vagy épp a legújabb IF- és VF-technológiákról – a megfelelő terméket szállítjuk Önnek.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Rakodógépek és utánfutók

Hatékony, költségkímélő és tartós – a földmozgatáshoz készült gumiabroncsok és kerekek a komoly megbízhatóságukkal tűnnek ki. Biztonságos szállítást tesznek lehetővé az aszfalton való hosszabb utakon, a terepen pedig különleges stabilitást nyújtanak. Egyre nagyobbak a követelmények a nagyobb rakodási kapacitással és  az optimális talajvédelemmel elérhető nagyobb hatékonyságot illetően. A munkagépekre szánt nagy teljesítményű gumiabroncsokat a vontatott járművek legerősebb gumiabroncsának tekintik. A Bohnenkamp vállalatnál munkagépekre szánt gumiabroncsok széles kínálatából válogathat.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Prések, trágyalé kijuttatására szolgáló tartálykocsik és silókocsik

A növekvő hatékonyság, az egyre nehezebb gépek és az egyre hosszabb utak a feladatok helyszínére komoly elvárásokat támasztanak a vontatott gépek gumiabroncsaival szemben. A megfelelő gumi- és keréktechnológia kiválasztása nagyobb hatékonyságot eredményez üzem közben, és fenntartható módon csökkenti az üzemeltetési költségeket, mivel rendszerint több lépés is kombinálható. Bármilyen gépről legyen is szó: a hatékony takarmányozást lehetővé tevő takarmánykeverő kocsikról, a földeken való közvetlen feldolgozást segítő bálázókról, a földek megműveléséhez szükséges, trágyalé kijuttatására szolgáló tartálykocsikról. Kínálatunkban minden megtalálható, amire Önnek szüksége van, kezdve a legújabb, IF- és VF-technológiát alkalmazó flotációs gumiabroncsoktól a mezőgazdasági használatú utánfutók szabványos gumiabroncsaiig.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Majorsági rakodó, teleszkópos rakodó és Unimog

A növekvő hatékonyság, az egyre nehezebb gépek és az egyre hosszabb utak a feladatok helyszínére komoly elvárásokat támasztanak a vontatott gépek gumiabroncsaival szemben. A megfelelő gumi- és keréktechnológia kiválasztása nagyobb hatékonyságot eredményez üzem közben, és fenntartható módon csökkenti az üzemeltetési költségeket. Kínálatunkban minden megtalálható, amire Önnek szüksége van, kezdve a legújabb, IF-technológiát alkalmazó flotációs gumiabroncsoktól a mezőgazdasági használatú utánfutók szabványos gumiabroncsaiig.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Erdőgazdálkodás

Az erdőgazdálkodási ágazatnak készült gumiabroncsinkat valódi kemény munkára terveztük, és speciálisan az adott alkalmazási területhez igazítjuk őket. Az adott tulajdonságok gondoskodnak a lehető legjobb hatékonyságról és felhasználási teljesítményről: nagy vonóerő, tartósság és stabilitás. Az Unimog járműhöz való többcélú gumiabroncsok (MPT) igazi mindenesek, amelyek vegyes felhasználásban és kemény talajokon is megállják a helyüket. A kiemelkedőek szilárd gumikeverékek és az abroncs oldalának nagy stabilitása lehetővé teszi a hatékony alkalmazást a silók alaplemezén és a betonozott felületeken is, illetve igény szerint biztosítja a szükséges vonóerőt.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Minden felhasználási célra találhat gumiabroncsokat és kerekeket most a WEBÁRUHÁZUNKBAN!