Földmozgatás és építkezés

A Bohnenkamp vállalatnál a kereskedők, a gyártók és a haszongépjárművekkel foglalkozó szervizműhelyek is megtalálják a kőbányákban, hulladéklerakókban építési területeken folyó, kihívást jelentő munkákhoz megfelelő tartós gumiabroncsokat és kerekeket. A földmozgatás területére szánt egyedülállóan jól illeszkedő gumiabroncs- és felnimegoldásaink főszabály szerint raktárról elérhetők, és az egész Európát behálózó logisztikai hálózatunknak köszönhetően már a rendelés másnapján megérkezhet Önhöz a szállítmány, ami Önnek és az ügyfeleinek egyaránt előnyös. Ezenkívül a Bohnenkamp az egyedileg gyártott, konfigurált és szerelt komplett kerekek egyik vezető forrása.

Gumiabroncsok

Az elmúlt években mindig új termékek kerültek piacra az EM-ágazatban, amelyek részben a rendkívül specifikus teljesítményprofiljukról ismertek. Mind jobban megfelelnek az ügyfelek kívánságainak az üzemeltetés költségek, a kimagasló teljesítmény és a személyre szabott megoldások tekintetében. Itt megtalálhatja a megfelelő gumiabroncsot minden EM-haszongépjármű, mint például kerekes rakodó, billenőkocsi, kotrógép, úthenger és kompakt rakodó számára.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Kerekek

Egyedileg konfigurálva és készre szerelve kapják meg a gyártók, a kereskedők és a szervizműhelyek a Bohnenkampnál a „saját” komplett kereküket. Az Ön számára nyújtott, kerekekhez kapcsolódó szolgáltatásaink magukban foglalják a precíz előrehaladás-számítást biztosító elektronikus kerékkonfigurátort, a 17 állomással rendelkező, kiemelkedő teljesítményt nyújtó infrastruktúrát a nagy darabszámú megrendelések másnapra történő legyártása érdekében, valamint a komplett kerekek közvetlenül az Ön gyártási helyére történő leszállítását.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Felnik

A Bohnenkamp valamennyi neves felnigyártóval együttműködve dolgozik a felnikínálaton, és több, mint 10 000, különféle típusú darabot tart raktáron. A nagy márkákkal közösen fejlesztjük az Ön színre, osztókörre, besajtolási mélységre és rögzítési méretre vonatkozó előírásainak megfelelően az egyedi felniket is. Felniszakértőink Önnel együtt találják meg a legjobb megoldást az igényeire – vegye fel velünk a kapcsolatot.

A WEBÁRUHÁZHOZ

Tömlők

A kínálatunkban elérhető több, mint 5 000 különböző tömlő közül választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbb terméket. Legyen szó szabványos, egyes vagy többes tömlőről, tömlővédő szalagról vagy levegővel- vagy vízzel való töltésre szolgáló szelepekről. Tömlőkínálatunkban minden esetben megtalálja a megfelelő és tartós belső gumit kereke számára.

A WEBÁRUHÁZHOZ