Komplett kerék szolgáltatás

A Bohnenkamp vállalatnál egyedileg konfigurált, tökéletesen koncentrikus, komplett kerekeket szerelünk minden méretben. Az Osnabrückben található központi Bohnenkamp logisztikai központban található 17 összeszerelő-állomásunkon naponta akár 1 000 komplett kereket is el tudunk készíteni. A mezőgazdasági, a kamionokkal, fuvarozással és & szállítással foglalkozó, az ipari, illetve a földmozgatási szektorban működő kereskedők, szervizek és jármű- és gépgyártók számára előnyt jelent a megbízható szerelési kapacitásunk.

Egyedi kerékkonfiguráció

Szakértőink egészen a kezdetektől végigkísérik Önt az egyedi komplett kerekek konfigurálása során. A jármű típusa, és az előre látható alkalmazási terület alapján számtalan márkából dolgozva összeállítjuk a gumiabroncs, a felni és a tartozékok megfelelő kombinációját. Így készül a tökéletes komplett kereke a Bohnenkamp vállalatnál.

Kerekek OEM-minőségben

Számos neves járműgyártó támaszkodik ránk, mint partnerére és beszállítójára a járművei tekintetében. Szolgáltatásaink részét képezi az időben történő igénytervezés, az egyedi összeszerelés és berakodás, valamint a pontosan időben történő, Just-in-time közvetlenül a gyártási helyre érkező szállításunk.

Nagy összeszerelési kapacitás

17 rendkívül modern összeszerelő-állomásunkon naponta akár 1 000, az ügyfél egyedi kérései és igényei alapján konfigurált komplett kereket is össze tudunk szerelni. Nagy teljesítményű, a kézi szerelés precizitásával működő kerék-összeszerelési szolgáltatásunk már ma is számtalan neves márkát támogat a járművek és mezőgazdasági gépek ágazatában Németországban és Európában.

Megfelelően koncentrikus összeszerelés

Az Alliance és a BKT partnermárkáinkkal, illetve a GKN és Jantsa felnigyártókkal közösen optimálisan koncentrikus összeszerelési folyamatot fejlesztettünk ki a flotációs gumiabroncsokhoz. Itt egymás fölé hozzuk a gumiabroncs legmagasabb pontját és az adott felni legalsó pontját. Így jön létre a tökéletes kerék, ami biztosítja a lehető legsimább futást.

Átalakítás

Támogatjuk Önt a járművei speciális gumiabroncsokkal való átszerelésében. Szakembereink telefonon és az Ön telephelyén személyesen is a rendelkezésére állnak a megfelelő méret kiválasztásától kezdve a helyes profil megválasztásán át a besajtolási mélység és – a négykerék-meghajtású járművek esetén – az előrehaladás kiszámításáig.