A Bohnenkamp mozgásba hozza a logisztikai és a fuvarozási ágazatot

Fuvarozáshoz szánt gumiabroncsokat, kerekeket, felniket és tömlőket szállítunk kereskedőknek, tehergépjármű-, könnyű tehergépjármű- és trélergyártóknak, gépgyártóknak és szervizműhelyeknek. A Day-to-Day (még aznap elindított) szállításra vonatkozó ígéretünk, a körülbelül 10 000 termékünk és a felhalmozott know-how a tehergépjárművek és a fuvarozás terén garantálja a sikert.

Tehergépjármű és tréler

A szállítmányozási ágazatban a gumiabroncsok, kerekek, felnik és tömlők mindig a legjobb teljesítményt nyújtják. Tehergépjárművekhez és trélerekhez szánt kínálatunk több ezer terméket foglal magába, a sokrétűen alkalmazható igazi mindenes abroncsoktól kezdve az a tengelypozíció és telepítés szerint egyedileg optimalizált termékekig. Akár hosszú, akár rövid távról van szó, alacsony gördülési ellenállásról vagy maximális sebességről, magas terhelési indexről vagy alacsony kopásról – mozgásban tartjuk a tehergépjárműveket és a trélereket.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Utánfutók személyautóhoz és lakóautók

Szakértően és megbízhatóan kívánunk teljes megoldást a vontatott járművek számára, például a személyautókhoz használható utánfutóknak és a lakóautóknak. E járművek gumiabroncsainak, kerekeinek, felnijeinek és tömlőinek ugyanolyan biztos teljesítményt kell nyújtani a rövid, intenzív használati időszakokban, mint a szezonon kívüli hosszabb állásidők alatt. A választékunk tökéletesen illeszkedő termékeket kínál a bármilyen méretű lakóautók és személyautó-utánfutók gyakorlati szempontból releváns teherkapacitásához és sebességéhez.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Kisteherautók, könnyű tehergépjárművek és furgonok

A Bohnenkamp az ideális gumiabroncs-kereskedelmi partner a kis- és könnyű tehergépjárművek, illetve a furgonok területén. A kereskedelemben leggyakrabban használt gumiabroncsok a legmagasabb kihívásoknak is megfelelnek a gördülési ellenállást, a tartósságot és az üzemanyag-használatot illetően. A négy évszakos és a téli gumiabroncsok mellett a legnagyobb terhelhetőségért a kínálatunkban általunk összeszerelt felnikből és tömlőkből, valamint alkatrészekből és járműgyártási részegységekből álló, megfelelően koncentrikus komplett kerekek is találhatók a tehergépjárművek és a kisebb furgonok számára.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Építőipari teherautók és daruk

Kőbánya vagy építkezés: a daruk és az építőipari teherautók gyakran laza, csiszoló hatású talajokon haladnak. A terepen végzett manőverezés pedig még inkább megterheli a gumiabroncsokat. & A vágásbiztos gumikeverékek, a megerősített szövetváz és a masszív profil gondoskodnak a megfelelő tapadásról és a lehető legjobb teljesítményről, bármilyenek legyenek is a körülmények. A gumiabroncsoktól kezdve a kerekeken és felniken át egészen a tömlőkig a Bohnenkamp a legmegfelelőbb terméket nyújtja az építőipari teherautók és daruk minden fajtájának.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Buszok és személyszállítás

A buszokhoz, ingajáratokhoz és személyszállító járművekhez leginkább illő gumiabroncsok kiválasztásában az üzemanyag-gazdaságosságnak, a kibocsátásnak és az anyagköltségeknek van a legnagyobb szerepe. Ezenkívül a jó minőségű gumiabroncsok növelik az utasok biztonságát, halkabb futást biztosítanak, valamint nagyobb kényelmet a tömegközlekedési és a távolsági járatok fedélzetén. A kereskedők, a gyártók és a szervizműhelyek a Bohnenkampnál a buszokhoz és a személyszállító járművekhez készült, megbízható gumiabroncsokat, kerekeket, felniket és tömlőket találnak.

A WEBÁRUHÁZHOZ

lezárás

Minden felhasználási célra találhat gumiabroncsokat és kerekeket most a WEBÁRUHÁZUNKBAN