Kotrógépek és tartozékok egy helyről

A Bohnenkamp mobil kotrógépek számára készült gumiabroncsok, kerekek, felnik és közbenső gyűrűk széles választékát kínálja

A mobil kotrógépek a legváltozatosabb munkaterületeken is megtalálhatók, és mobilitásuk révén meggyőző teljesítményt nyújtanak. Ennélfogva rendkívül fontos, hogy a gépnek és a saját alkalmazási területének megfelelő gumiabroncsot válasszon. A Bohnenkamp teljes kínálatot nyújtó kereskedőként az elmúlt években jelentősen bővítette a termékkínálatát ezen a területen, és mobil kotrógépekhez készült gumiabroncsok és kerekek széles választékát nyújtja ügyfeleinek. A gumiabroncsok mellett a választékban a legkülönfélébb kihívásoknak is megfelelő, a gumiabroncsokhoz illő felnik és közbenső gyűrűk is megtalálhatók. A szolgáltatások körét az átfogó tanácsadás teszi teljessé, amelyet az osnabrücki anyavállalat kínál specialistái által.

Fontos biztonsági tényező

A mobil kotrógép gumiabroncsai meghatározók a gép alkalmazhatóságát illetően. Részben az akár 30 tonnát is elérő géptömeg, valamint az elvégzett munkákhoz tartozó további teher miatt fontos, hogy a gumiabroncsok tökéletesen illeszkedjenek az adott felhasználási célhoz. Ebben nyújtanak segítséget a Bohnenkamp első rangú szakértelemmel és ágazati tapasztalattal rendelkező specialistái. Így nyilatkozott erről Christian PIEPER, a Bohnenkamp földmozgatási és építőiparti ágazatának termékszakértője: „A mobil kotrógépek rendkívül széles körben alkalmazhatók: a nagy arányban közúton történő mozgást megkövetelő alkalmazásoktól kezdve az építkezési munkákon át a daruk kiváltásaként, vagy a nagy terhek megmozgatásánál történő használaton át az újrahasznosítás területén történő anyagmozgatásig: valamennyi alkalmazás egyedi igényeket támaszt a gumiabroncsokkal szemben. Teljes kínálatot nyújtó kereskedőként nemcsak a megfelelő gumiabroncsot kínáljuk szinte valamennyi elképzelhető alkalmazáshoz; a választékunkban megtalálható minden tartozék is, például felnik, tömlők és közbenső gyűrűk.” Mondanivalóját még egy fontos biztonsági tanáccsal is kiegészítette: „A kotrógépek használatánál a megfelelő gumiabroncs-nyomás a legfontosabb. Ha ez túl alacsony, akkor terhelés közben túlságosan deformálódik a gumiabroncs. Ha túl magas, akkor csökken a felfekvési felület. Mindkettő jelentősen rontja a stabilitást.”

Teljes kínálatot nyújtó kereskedő

A Bohnenkamp termékpalettája rendkívül széles. Kiszolgálja a standard és az ügyfél egyedi igényei szerinti különleges megoldásokat is. Az egyes, illetve az ikerkerekes felhasználásra szánt gumiabroncsok kínálata olyan gyártók termékeit öleli fel, mint az Alliance, a Kenda és a vállalat saját márkája, a BOKA.  Ezt egészítik ki továbbá az egyéb változatok, mint például az All-Steel (teljes acél erősitett) és a Cut Resistant (vágásálló) gumiabroncsok.

A választék különleges darabjai a vállalat saját márkája, a BOKA Terra és Terra II gumiabroncsai. A melegen futózott gumiabroncsok tehergépjárművekhez használt szövetvázra készülnek, amelyek erős oldalfala a közúton való felhasználás során kiváló menettulajdonságokat, továbbá nagy fokú stabilitást kölcsönöz a gumiabroncsnak. Emellett pedig kimagasló ár-teljesítmény arányt nyújtanak. Ezek komplett kerékként 315/70 R 22,5-ös méretben, és teljesen új termékként már 315/80 R 22,5-ös méretben is elérhetők.

Az új választék áttekintése

A Bohnenkamp most új áttekintést készített ügyfelei számára a kotrógépekhez szánt gumiabroncsok és azok tartozékainak kínálatáról. A kínált termékek mindent felölelő áttekintése mellett helyet kapnak a megfelelő gumiabroncs kiválasztását segítő értékes tanácsok is. Részletes tanácsadásért az ügyfelek személyesen kapcsolattartójukhoz, de természetesen a kotrógépek szakértőjéhez, Christian PIEPER  is fordulhatnak. A kínálat áttekintése már kérhető az info@bohnenkamp.hu e-mail-címen, illetve a 22 372 261-es telefonszámon is.