ALLIANCE HÍREK

Újdonságok és termékinformációk az Alliance és a Bohnenkamp vállalatok körül; tudjon meg többet itt.

Az Alliance 585-öt csúszós és kemény felületeken történő használatra optimalizáltuk. Az új futófelületet magas, többirányú profilblokkok és nagyobb pozitív rész jellemzi.

Az Alliance 585 kínálatának szélesítése

A majorsági és a teleszkópos rakodók számára már 6 méretben érhetők el speciális gumiabroncsok a Bohnenkamp vállalatnál.

További információ

Alliance AGRI STAR II – Gumiabroncsok több műszakos üzemben – Különleges bevezető áron azonnal elérhető!

AGRI STAR II – Gumiabroncsok több műszakos üzemben

Az intelligens rétegelt technológia és a D sebességindex (65 km/h) fémjelzi az Alliance új radiális gumiabroncsát az AGRI STAR II-t. A számos méretben és kivitelben elérhető AGRI STAR szinte teljesen lefedi a szabványos traktorgumiabroncsok szegmensét. A gumiabroncs már elérhető a Bohnenkamp kínálatában.

További információ

Alliance A392 HD

Törekvés a magasba a Bohnenkamp kínálatával

A mezőgazdasági gumiabroncsokat használó rekordexpedíció 6 694 méteres magasságig jutott el

Az Alliance gumiabroncsok nem sokkal karácsony előtt két expedíciós teherautót juttattak el addig el nem ért magasságba az Andok csúcsai között. Csak 6 694 méteres magasságban kellett embernek és anyagnak megadnia magát az Ojo del Salado vulkán meredek emelkedőinek. A Bohnenkamp az Alliance gumiabroncsok elsődleges németországi értékesítési partnere szponzorként és a felnikért felelős partnerként…

További információ

Bohnenkamp hat getestet: IF-/VF-Reifen schonen den Boden im Vergleich zu Standardreifen messbar.

Teret hódítanak a mezőgazdasági felhasználású IF-/VF-gumiabroncsok

A modern gumiabroncs-technológia fölényesen vezetett az összehasonlító tesztben

 

Az IF-/VF-technológia ígért teljesítménye nagyszerűen hangzik. A gazdálkodók élvezheti a jobb talajvédelem és a magasabb hozam előnyeit, ugyanakkor értékes üzemanyagot spórolhatnak.

További információ

Der Alliance 585 ist in den Größe 460/70R24, 500/70R24, 400/70R20, 440/80R24, 340/80R18 und 400/70R18 bei der Bohnenkamp AG erhältlich. Das Modell ist ein robuster Reifen für Hoflader wie Teleskop-, Bagger- und Kompaktlader.

Az Alliance A585 kiszolgálja a mezőgazdasági trendeket

Az új Alliance A585 majorsági rakodókhoz, mint például teleszkópos rakodókhoz, kotrógépekhez és minirakodókhoz készült robusztus gumiabroncs, amely a 37. naptári héttől 460/70R24-es méretben lesz elérhető a Bohnenkampnál. A többcélú gumiabroncs (MPT) a legjobb eredményeket érte el a kopás, a tapadás és az átlyukasztási ellenállás terén, és a gyártó a csúszós és kemény talajokon való használatra optimalizálta.

További információ

Der 551 Multiuse Professional von Alliance für Kommunaltraktoren, Baggerlader und Agrarfahrzeuge ist bei BOhnenkamp erhältlich.

Teljesítmény a parkokban és pályákon

Az M+S profil további lamelláinak köszönhetően az Alliance innovatív 551 Multiuse Professional gumiabroncsa biztonsággal átsegíti a kommunális traktorokat, a kotrógépeket és a mezőgazdasági járműveket a télen. A sikeres MPT-sorozat hidegálló folytatását a Bohnenkamp 2019. június 23. és 25. között az idei Demopark A-136-os standjánál mutatja be.

 

 

További információ

Der Alliance 344 Forestar ELIT ist der erste Serien-Niederdruckreifen für den Forsteinsatz.

ELIT – Négy betű a maximális talajvédelemért

Az új erdei gumiabroncs, az Alliance 344 Forestar ELIT abroncsa igazi kvantumugrás az eddigiekhez képest. Az Alliance által 2018-ban bemutatott innováció az első, erdőgazdálkodási felhasználásra szánt alacsony nyomású gumiabroncs. A szabványos erdei gumiabroncsokénál akár 26%-kal nagyobb felfekvési felülete garantálja a talajra nehezedő nyomás egyértelmű csökkenését, és ezáltal az optimális talajvédelmet. az Alliance 344 Forestar ELIT Németországban kizárólag a Bohnenkampnál érhető el.

További információ

Több hírt szeretne látni a gumiabroncsokról, kerekekről és a Bohnenkamp vállalatról?

A hírekhez